Werkkledij,
veiligheidsschoenen of bedrukte kledij nodig?

 

JOBiTEX! Sterk voor elk werk!

 

SHOP ONLINE

Werkkledij, veiligheidsschoenen, vrijetijdskledij of bedrukte kledij voor zowel bedrijven als particulieren: JOBiTEX is jouw sterke partner. Dé speciaalzaak van de provincie Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche en een ijzersterk team ontvangen we onze klanten telkens met een glimlach en staan we voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Samen zorgen we ervoor dat je sterk voor elk werk bent met een vleugje fashion, gekoppeld aan kwaliteit met zeer hoog draagcomfort.

Sterk voor elk werk!

Niet alleen de producten die we aanbieden zijn van goede kwaliteit, want wat je bij JOBiTEX koopt moét gewoon goed zijn.

We staan ook gekend voor onze complete service en klantvriendelijkheid. We delen graag onze productkennis over al onze sterke merken en alles wat te maken heeft met werkkledij en algemene kleding. Zo ben jij zeker dat je jouw job op een comfortabele en ergonomische manier veilig kan uitoefenen.

Voor elk budget of elk lichaamstype:
JOBiTEX is jouw sterke partner!

 

BROEK BOSTON (300 gr) MINUS MARINEBLAUW/KORENBLAUW
Black Home
Black Home
Black Home
Black Home

JOBiTEX ontzorgt en komt tegemoet aan je wensen met een glimlach!

 

Bedrijfskleding, werkkledij of vrijetijdskledij? We begeleiden je doorheen ons enorme aanbod. Wil je liever bedrukte kledij met je logo? Ook dat kunnen we voor je regelen, zodat jij als bedrijf het perfecte visitekaartje afgeeft. Ons assortiment is groot waardoor je een ruime keuze hebt in verschillende materialen, kleuren en texturen. Vind je het niet bij ons? Dan vind je het nergens!
 
We zijn niet alleen gekend voor ons sterk aanbod aan werkkledij, we zijn ook de referentie in het voorzien van de juiste veiligheidsschoenen voor de moeilijkste voeten. Van zeer lichte en sportieve veiligheidsschoenen tot een stevige lederen bouwschoen? JOBiTEX voorziet jou van de beste kwaliteit, zodat jij veilig, ergonomisch en comfortabel kan werken.
 

Een greep uit ons assortiment aan verschillende sterke merken: Snickers, L.Brador, Sievi, Sixton Peak, Blaklader

Wie zijn wij?

 

Voel je welkom in onze winkel in Beerzel of in onze webshop! Wij en het hele JOBiTEX-team verwelkomen je graag. Als familiebedrijf vinden we het zo belangrijk dat er een huiselijke sfeer heerst, zodat jij je op het gemak voelt bij het uitkiezen van de juiste werkkledij of veiligheidsschoenen.
 
Het is een unieke manier van shoppen waarbij we je op een luchtige manier verder helpen, maar wel met de juiste professionaliteit en kennis. Het is iets waar je elke dag mee werkt dus alle kledij en schoenen moeten goed zitten en functioneel zijn, daarom maken wij tijd voor jou!
 
We tellen niet voor niets meer dan 5000 professionele klanten!
 

Als bedrijfsleider of zaakvoerder geen tijd om langs te komen?
Wij komen naar u met alle tekst en uitleg.

 
Isabelle en Joeri zijn onze ijzersterke vertegenwoordigers en ontzorgen je graag. Geen enkele vraag is te veel, want met hun productkennis ondersteunen ze je met de gepaste bedrijfskledij in een allesomvattende service.

BROEK BOSTON (300 gr) MINUS MARINEBLAUW/KORENBLAUW
JOBiTEX

Koningsbaan 74
2580 Putte

Black Home

Wie kan bij ons terecht?

 

Zowel bedrijven, kleine zelfstandigen, klussers als funshoppers en particulieren kunnen bij ons terecht. Jong of oud? Maatje meer of minder? Hoog of laag budget? Iedereen is welkom!
 

Onze tevreden klanten vind je in sectoren zoals:

• bouwbedrijven
• tuinbouwbedrijven
• horeca
• schoonmaakbedrijven
• medische sector
• schoonheidsspecialisten en pedicures
• logistiek
• scholen
• verenigingen
 
Van bouwbedrijven tot marketingbureaus, we kunnen alle (werk) kledij met of zonder bedrukking leveren aan elk budget. Alle promotionele kledij kan met logo, slogan of tekst bedrukt worden.
 

Jij vraagt, wij regelen!

Werkkledij,
veiligheidsschoenen of bedrukte kledij nodig?

JOBiTEX! Sterk voor elk werk!