Na meer dan 20 jaar ervaring als specialist in werkkledij, veiligheidsschoenen, PBM’s en bedrijfskledij merkten wij dat er de laatste jaren een enorme verschuiving is in de personeelstevredenheid van werknemers in allerhande sectoren. Een eerste algemene vaststelling is dat het budget dat vrijgemaakt wordt vaak te laag is om kwalitatieve, comfortabele en ergonomische kledij/ schoenen aan te schaffen.

Daardoor ontstaat / groeit er grote ontevredenheid over de werkkledij/veiligheidsschoenen die de werknemers krijgen van het bedrijf. Dit gaat dan vaak over het feit dat er maar 1 model schoenen / kledij wordt aangeboden. Maar een schoen of werkbroek die u perfect past, past daarom niet voor uw collega. Het is belangrijk om een gevarieerd aanbod aan te bieden, zodat elke werknemer de juiste kledij / schoenen krijgt die zijn of haar lichaam verdient. Deze vorm van “zorg” is in ieders voordeel zowel voor werknemer als voor werkgever.

Nog niet overtuigd? Of al helemaal mee? Lees dan zeker onze infographic, de verrassende inzichten en hallucinante cijfers geven jou heel wat stof tot nadenken.

Infographic bekijken >