Welkom bij Jobitex

Kledij
Kledij
Bij JOBiTEX heb je ruime keuze in werkkledij, vrijetijdskledij en veiligheidsschoenen voor mannen en vrouwen. Ons aanbod is sterk voor elk werk! Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor scholen, verenigingen, jeugdbewegingen en zelfs voor particulieren.

Werkkledij

Binnen het assortiment van werkkledij hebben we ruime keuze. Van stevige werkkledij als overalls, werk- en gereedschapsbroeken, hemden en fleeces tot regenkledij en thermisch ondergoed.  Maar we bieden ook veiligheids- en signalisatiekledij. Want veiligheid is belangrijk voor jou en jouw werknemers. Dankzij onze werkkledij ben je altijd goed beschermd. Ook voor helmen, handschoenen, mondmaskers, oordopjes,… kan je terecht bij JOBiTEX.

Veiligheidsschoenen

Je wil ook stevige schoenen? Kies dan voor de veiligheidsschoenen van JOBiTEX. In het uitgebreid gamma vind je zeker wat je zoekt. Dankzij de expertise van ons team, zitten je schoenen altijd als gegoten. Al meerdere jaren op rij zijn wij de grootste SIEVI verdeler van het land!

Vrijetijdskledij

Je doet meer dan werken alleen. Daarom heeft JOBiTEX ook een breed assortiment aan vrijetijdskledij.

Benieuwd naar het aanbod?

Kom langs in de winkel of neem een kijkje op onze webshop. Je kan ons ook contacteren voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Jouw naam of logo op je kledij? Ook dat kan!

Welkom bij Jobitex