Een sterke trui en broek voor elke look

JOBiTEX heeft de laatste trends op vlak van werkkledij. Daardoor kunnen we je de beste materialen en modellen qua werkkledij aanbieden voor de beste prijs zodat jij op een comfortabele manier kan werken. Werkkledij van de sterkste merken voor ieders budget en lichaamstype. JOBiTEX is dé speciaalzaak in de regio!

JOBiTEX = DÉ SPECIALIST MET 25 JAAR ERVARING IN ALLE WERKKLEDIJ!

JOBiTEX-werkkledij
JOBiTEX-werkkledij

Werkbroeken soorten

Van stevige werkbroeken tot hypermoderne stretchwerkbroeken. JOBiTEX is ijzersterk in werkkledij. Professional, klusser of amateur? Van €20 tot €300 hebben we voor iedere job de juiste broek!

Je hebt voldoende keuze tussen alle topmerken, stoffen, kleuren, specificaties. En dat in alle maten en lengtes. Broeken met knieversterking of extra holsterzakken, wij regelen het voor je. De kwaliteit staat voorop.

Liever een stretchbroek die meebuigt bij elke beweging? Ja, ook dat kan je bij ons komen passen in onze winkel in Beerzel of kan je gewoon bestellen in de webshop.

Geen gezoek, wij vinden voor jou de ideale broek.

JOBiTEX-werkkledij

Werkbroek voor
elke vrouw

JOBiTEX een mannenwinkel? Bijlange niet! Ook vrouwen vinden de gepaste beroepskledij bij ons. Een werkbroek voor een kok of voor in de bouw? Jobitex heeft werkbroeken voor elke vrouw.

Speciaal voor dames bieden we een uitgebreide collectie werkbroeken aan. Er is veel keuze op vlak van materialen en kleuren waardoor jij functioneel en modieus aan de slag kan. Niet alleen werkbroeken maar ook professionele bovenkledij bieden we aan in een aparte damescollectie. Binnenkort hebben we ook een leuke damesafdeling!

JOBiTEX-werkkledij
JOBiTEX-werkkledij

Bovenkledij

Werk je in warme of koude temperaturen? Aangepaste kledij voor alle werkomstandigheden vind je bij ons. Van T-shirts tot sweaters of jassen, polo’s of hemden, we hebben het. Liever een hoodie met opdruk? Ook dat kan! Wij voorzien alle werk- en/of promotionele kledij van jouw logo, tekst of afbeelding.

We bieden kleding aan vanaf maat XXS tot en met 8XL! Kindermaten, volwassen maten, we hebben het. Alle merken zijn van uitstekende kwaliteit waardoor jij comfortabel aan het werk kan.

JOBiTEX-werkkledij

Zoek je favoriete product…

Filter op categorie

Filter op prijs

Gratis verzending

Vanaf 85 euro ex BTW

Een extraatje

Bij gratis verzending

1-3 werkdagen

Indien op voorraad

Komen passen?

Stuur een mail met jouw bestelling.