Welkom bij JOBiTEX

 
dé speciaalzaak voor werkkledij in Beerzel

Wie zijn wij?

Beste klanten,

Wij zijn Mieke en Lennert (moeder en zoon) die met hart en ziel ons bedrijf runnen vanuit de winkel in Beerzel. Wij en het hele JOBiTEX-team verwelkomen je graag. Als familiebedrijf vinden we het zo belangrijk dat er een huiselijke sfeer heerst, zodat jij je op het gemak voelt bij het uitkiezen van de juiste werkkledij of veiligheidsschoenen. 

Voel je welkom in onze winkel in Beerzel of in onze webshop! Bij ons kan je werkelijk alles kopen op vlak van werkkledij, veiligheidsschoenen, vrijetijdskledij en nog zoveel meer.

Ons doel?
Iedereen voorzien van de juiste werkkledij en toebehoren, zodat jij sterk voor elk werk bent, de hele dag door! En met iedereen bedoelen we echt iedereen! Van jong tot oud. Van dik tot dun. Bij ons moet iedereen zich goed voelen in de winkel, zodat ze zich op hun gemak voelen wanneer ze werkkledij of veiligheidsschoenen passen. Voor een vriendelijke lach, een zwans en een welgemeende ‘dankuwel’, dan ben je bij JOBiTEX aan het juiste adres!

Nog meer over Jobitex weten? Bekijk hier onze video

JOBiTEX Beerzel
JOBiTEX Personalisatie

Mieke

“In 1995 startte ik met alle werven af te schuimen en haalde ik de mannen van het dak onder het motto van ‘Broek uit en passen’! Maar met de geboorte van Lennert in aantocht besloot ik om mijn eigen winkel te openen in het dorp van Beerzel. En zo ontstond JOBiTEX!

JOBiTEX groeide door pure mond-op-mondreclame. Ik kreeg al snel een heel vast cliënteel en werd bekend als Mieke Snickers met als handelsmerk: Broek uit en passen!

Dankzij deze vaste klanten groeide JOBiTEX uit tot dé winkel van de regio en ver daarbuiten. Waardoor we in 2015 de overstap maakten naar een nieuw pand op de Koningsbaan.

En nu 22 jaar na de opening zet ik de zaak verder met mijn zoon aan mijn rechterzijde!

JOBiTEX Personalisatie

Lennert

“Sinds 2020 help ik mijn moeder om JOBiTEX te moderniseren. Ik startte met de digitalisatie van de zaak en vervolgens kwam daar ook de webshop bij. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aansturen van onze vertegenwoordigers en de dagdagelijkse werking.

In eerste instantie koos ik er niet meteen voor om in het bedrijf te stappen. Ik studeerde namelijk een aantal jaren geleden af aan de hotelschool Ter Duinen. Na een leerrijke stage in een Michelinster-restaurant in Barcelona besefte ik dat ik meer wilde weten over het ondernemen. Een studie KMO-management volgde daarna, wat de stap naar JOBiTEX logisch maakte. Ik wilde graag de theorie in praktijk brengen. Welke plek is er dan beter dan de winkel waarin ik groot werd gebracht en waarin ik kan samenwerken met mijn moeder, want samen zijn we een ijzersterk duo!”

JOBiTEX Personalisatie
BROEK BOSTON (300 gr) MINUS MARINEBLAUW/KORENBLAUW

JOBiTEX-TEAM

Een duo dat nog sterker gemaakt wordt door onze sterke en enthousiaste collega’s:

Greet is het telefonisch aanspreekpunt van de winkel die je verder help met al jouw vragen. Daarbovenop regelt ze ook alles wat betreft de bedrukkingen. Tina personaliseert terwijl jouw kledij in ons eigen atelier.

Megan en Leen ontfermen zich op hun beurt over het magazijn en alle bestellingen.

Suzy is dan weer al meer dan 15 jaar het vaste gezicht in de winkel om iedere klant zo goed mogelijk verder te helpen met veel liefde en productkennis. Met aan haar rechterzijde het boegbeeld van JOBiTEX: Mieke.

Isabelle is dan weer onze ijzersterke vertegenwoordigster die langsgaat bij bedrijven om hen verder te helpen met de juiste werkkledij en veiligheidsschoenen.

BROEK BOSTON (300 gr) MINUS MARINEBLAUW/KORENBLAUW

JOBiTEX sterk voor elk werk met een ijzersterk team