Veiligheidsschoenen voor dames en heren

Veiligheidsschoenen: als er één ding is waarop je niet mag besparen, is het dat wel. Of je nu in de bouw of in een magazijn werkt: je staat namelijk al snel tien uur per dag recht. Nu heb je er nog geen last van. Dat wordt een ander verhaal als je 50 of 60 jaar oud zal zijn. Goede veiligheidsschoenen zijn niet alleen daardoor het belangrijkste onderdeel van werkkleding. Ze zorgen ook voor de nodige bescherming.

Met meer dan 200 verschillende soorten veiligheidsschoenen vind je bij ons altijd wat je zoekt. Van stevige klassiekers tot , zowel voor dames als heren. En zelfs als je bredere of langere voeten hebt.

Bij ons kan je ook werkschoenen kopen, zonder veiligheidskenmerken zoals een veiligheidsneus of anti-perforatieplaat. Neem hieronder een kijkje in onze webshop of kom eens langs in onze winkel in Beerzel, bij Putte.

JOBiTEX-werkkledij
JOBiTEX-Veiligheidsschoenen
JOBiTEX-Veiligheidsschoenen
JOBiTEX-Veiligheidsschoenen
JOBiTEX-Veiligheidsschoenen

De perfecte veiligheidsschoenen voor elke voet

Jouw voeten zijn uniek. Maar welke veiligheidsschoen past het beste bij jouw voet? Wel, daar hebben we dé oplossing voor. In onze winkel in Beerzel staat namelijk een voetscanner van Sievi. Daarmee maken we een analyse van jouw voeten, want meten is weten! Deze analyse combineren we met onze 25 jaar aan vakkennis. Zo stellen we je de perfecte veiligheidsschoenen uit ons assortiment voor.

Voor moeilijke voeten werken we samen met een podoloog. Last van eksterogen, hamertenen, hielspoor, achillespeesontsteking of andere problemen? Moet je ene veiligheidsschoen hoger zijn dan de andere door een verschillende beenlengte? We bieden de oplossing op maat.

Pijn in de voet hoeft trouwens niet altijd in de voet zelf te ontstaan. Vaak is het scheef staan de knie, bekken of onderrug de boosdoener. Koop daarom veiligheidsschoenen met voldoende schokabsorptie. Je gewrichten worden hierdoor zo weinig mogelijk belast.

Passeer gerust eens bij ons in Beerzel of neem een kijkje in onze webshop.

Werk- en veiligheidsschoenen voor heren én dames

De tijd dat er alleen maar werkschoenen voor heren waren? Die ligt gelukkig al even achter ons. Vandaag de dag bieden fabrikanten ook tal van werkschoenen voor dames aan. Deze voeten zijn ook uniek en verdienen de juiste oplossing, met een apart assortiment.

Maak je keuze uit een groot aanbod van werkschoenen voor dames en heren, in tal van soorten. Een veelgemaakt onderscheid is dat tussen de hoge en lage veiligheidsschoenen. Ook merken we dat alsmaar populairder worden. En terecht, want ze voelen vaak ook eens zo licht aan. Deze meer sportieve werkschoenen worden ook wel safety sneakers genoemd.

JOBiTEX-Veiligheidsschoenen
JOBiTEX-Veiligheidsschoenen

Hou rekening met de normering van je veiligheidsschoenen

Elk nieuw exemplaar moet tegenwoordig voldoen aan de ISO 20345:2022-standaard. Daarbij hoort steevast een schoentip die bestand is tegen schokken en verplettering. Naast de nodige slipweerstand is er vaak een antiperforatieplaat in de zool. Verder zijn stevigheid en draagcomfort must haves.

Afhankelijk van het soort veiligheidsschoen komen hier nog extra beschermingen bovenop. De vaakst gekozen categorieën in onze webshop en winkel in Beerzel zijn:

  • S1 werkschoenen met een veiligheidsneus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energieabsorberende hak en weerstand tegen brandstof. Dit is een basisbescherming.
  • S1P werkschoenen met als extra meestal een tussenzool van kevlar (of een ander materiaal). Zo kunnen scherpe voorwerpen zoals nagels niet tot bij je voeten geraken.
  • S2 werkschoenen met als extra waterafstotend bovenmateriaal, waterabsorptie en doorlaatbaarheid. Zo blijven je voeten altijd droog.
  • S3 werkschoenen met als extra een penetratiebestendige tussenzool, antislipprofiel en weerstand tegen olie en brandstoffen. Dit zorgt voor maximale bescherming

Welke veiligheidsschoen qua normering helemaal bij jou past? Dat hangt af van jouw beroep. Kom daarom eens langs in onze winkel in Beerzel. Naast advies op maat is er keuze uit meer dan 200 soorten veiligheidsschoenen.

Filter op categorie

Filter op prijs

Filter op productcategorie

Gratis verzending

Vanaf 85 euro ex BTW

Een extraatje

Bij gratis verzending

1-3 werkdagen

Indien op voorraad

Komen passen?

Stuur een mail met jouw bestelling.

JOBiTEX-Veiligheidsschoenen

Een bijzondere aanpak voor grotere bedrijven

Vroeger ging elke werknemer naar de eigen winkel om de hoek. Vervolgens kwamen ze allemaal apart terug bij de baas met bonnetjes en facturen. Het gevolg: onnodig veel administratief gedoe en prijzen die te hoog uitvielen, omdat deze niet onderhandeld waren.

Bij JOBiTEX vinden we dat dit anders kan. Daarom helpen we naast eenmanszaken en kleine teams ook graag grote(re) ondernemingen verder. In plaats van onze winkel of webshop komt onze vertegenwoordiger dan bij jou langs.

Samen bepalen we het assortiment voor je personeel en zorgen we ervoor dat zij makkelijk zelf kunnen kiezen. Dit kan via een couponcode met budget, maar net zo goed met een gepersonaliseerde webshop. Zo kunnen je werknemers makkelijk zelf online hun keuze maken. Vervolgens bezorgen we netjes de nodige kledingpakketten per werknemer, inclusief een extraatje en leuke boodschap.

Het resultaat is een win-win voor werkgever en werknemer. Jij voorziet je personeel efficiënter van veiligheidsschoenen en werkkleding. En zij voelen zich helemaal top tijdens hun job.

JOBiTEX: meer dan veiligheidsschoenen alleen

Veiligheidsschoenen zijn de absolute basis. Maar een volledige uitrusting gaat verder dan dat alleen. Bij JOBiTEX steken we je graag in de voor jou perfecte outfit. Kwestie dat je je in alle werkomstandigheden goed voelt en met plezier aan de slag bent.

Zo hebben we alle populaire soorten werkbroeken, voor elk budget. Met of zonder holsterzakken en al dan niet met stretch. En dat voor tal van merken, waaronder Snickers Workwear en Blaklader.

En we hebben nog tal van andere zaken in huis, om je tot in de puntjes uit te dossen. Met de juiste werkjas, T-shirts of trui kom je prima voor de dag. En deze bedrukken we trouwens graag met je logo. En wat dacht je van thermisch ondergoed of een pet, muts of Buff? Het kan allemaal!

JOBiTEX-Veiligheidsschoenen